Categorieën
Uncategorized

TOG Schaakclub te Amsterdam

Categorieën
Uncategorized

Jan Koningh wint eerste ronde SGA veteranentoernooi 2020

Categorieën
Uncategorized

International Westerveld memorial toernooi 2019

Op zaterdag 16 maart 2019 heeft een Internationale Gerrit Westerveld Memorial Toernooi plaatsgevonden in het gebouw van Wezodo in Zoetermeer. Het toernooi was geheel ter ere van op 22 augustus 2017 overleden Gerrit Westerveld. De erelid van de KNDSB en de ICCD heeft jarenlang met hart en ziel ingezet voor de schaaksport zowel nationaal als internationaal. (lees verder)

Categorieën
Uncategorized

Nederlandse Rapidteamtoernooi 2018!

Op 17 november kwamen vijftien geweldige schakers van doof Nederland samen om deel te nemen aan het Nederlandse Rapidteamtoernooi 2018!

Alle actieve Nederlandse schaakverenigingen stuurde zijn beste dove teamleden naar het toernooi en hoe?! De schakers van Rotterdam, Amsterdam en Zoetermeer zorgden voor veel spektakel! Zeer sterke krachtsverhoudingen brachten zoveel vuur op het bord! Fantastisch!

Uiteindelijk won deze teams bij de volgende borden: Bord 1: TOG 1, Bord 2: Maastad 1 en bij bord 3 TOG 2. Hulde voor hen!

Volgend jaar zal er wederom een Rapidteamtoernooi met spektakel komen!

Meer informatie? Nieuwsgierig geworden? Mail gerust naar tog@swda.nl !

Categorieën
Uncategorized

De schaakvereniging TOG was wederom bij het MuteSounds festival aanwezig!

Er waren jonge en oude geïnteresseerde schakers, die tegen elkaar hebben geschaakt. Wat een schaakplezier hebben we allemaal gehad!

Wil jij ook lid worden? Meer informatie? Of nieuwsgierig naar proeflessen? Mail dan naar tog@swda.nl !