Lid worden

LID WORDEN

Wil je lid worden?

Je kunt je als lid opgeven per mail: tog@swda.nl. Het lidmaatschap kost €  102,– per kalenderjaar. Voor jongeren tot en met 17 jaar is de contributie gratis en voor studenten vanaf 18 jaar bedraagt de contributie €  75,–. Word je lid in de loop van het jaar dan wordt de contributie geheven naar rato van het aantal nog resterende maanden van het jaar.

Wat biedt TOG?

Met dit lidmaatschap doe je mee aan informeel schaken op onze clubavond en bekercompetitie TOG Snelschaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te doen aan externe competities, zoals de SGA-competitie en twee kampioenschappen van de KNSB-Dovenschaken. Het gaat om het Rapid teamkampioenschap (partijen van 15 minuten) en het clubschaakkampioenschap.

Nog twijfels? Geen zorgen! De eerste drie keer mag je gratis meedoen, sfeer proeven en daarna beslissen of je lid wilt worden.

pastedGraphic_4.png

Schaakclub TOG vindt meestal elke donderdag plaats in het Dovenontmoetingscentrum SWDA aan de Stadhouderskade 89 te Amsterdam. De avonden duren van 19:30 – 22:30 uur.

De formele externe wedstrijden worden gespeeld op de gastlocatie IJburg, Daguerrestraat 69 te Amsterdam. Iedereen is welkom om te komen kijken of om zelf ook even het schaakbord aan te raken. Er zijn altijd borden aanwezig voor liefhebbers.

Kom lekker schaken! Wij hopen dat je de uitdaging aandurft om dit leuke “denkspel” aan te gaan en net zo enthousiast wordt als de huidige leden al zijn! Wie weet zien we jou binnenkort!