Voorpagina

WELKOM BIJ  SCHAAKCLUB TOG, TOT ONS GENOEGEN!

TOG houdt elke donderdag van 19.30 uur tot 23.30 uur een schaakavond. Onze schaakbijeenkomst staat garant voor gezelligheid en plezier. Wij hebben ruimte voor nieuwe leden. Iedereen is welkom: doof, slechthorend, horend. Mail naar tog@swda.nl als je het leuk vindt om een potje te schaken, we kijken uit naar je komst!

OVER ONS

TOG (Tot Ons Genoegen), is opgericht op 30 maart 1921. In 2021 hopen we ons 100-jarig jubileum te vieren! De schaakclub TOG heeft altijd garant gestaan voor leerzame schaakwedstrijden. Vaak worden er tijdens prachtige schaakwedstrijden gestreden, waarbij de tegenstanders weigeren van elkaar te verliezen. Gelukkig is er daarna wel ruimte om na afloop elkaar de hand te schudden en lachend (onder het genot van een biertje) de wedstrijd bespreken! TOG is er trots op dat ze al bijna honderd jaar bestaat. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en zullen je met open armen verwelkomen!

SOCIAL MEDIA

Je vindt ons ook op Facebook Amsterdamse Doven Schaakclub TOG Hier plaatsen wij het laatste nieuws, foto’s en bijzonderheden over onze club!

LID WORDEN

Wil je lid worden?

Je kunt je als lid via de mail opgeven bij onze secretaris Hans Johannesen: hans.johannesen@khe.eu. Het lidmaatschap kost € 96,– per jaar (het seizoen 2019). Voor studenten en 65-plussers bedraagt de contributie € 69,–. Als je lid wordt in de loop van het schaakseizoen, dan wordt de contributie geheven naar rato van het aantal nog resterende maanden in het jaar.

Wat biedt TOG?

Met dit lidmaatschap doe je elke week mee aan onze interne competitie en bekercompetitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te doen aan externe competities, zoals de SGA-competitie (Regionale Schaakbond Groot-Amsterdam) en drie kampioenschappen van de KNDSB-afdeling Schaken (Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond). Het gaat om persoonlijke snelschaakkampioenschap (partijen van 10 minuten), rapidschaakkampioenschap (partijen van 15 minuten) en het clubschaakkampioenschap.

Ook spelen de dovenclubs vier keer per jaar tegen elkaar. Nog twijfels? Geen zorgen! De eerste drie keer mag je gratis meedoen en daarna mag je beslissen of je lid wilt worden.

Onze avonden vinden elke donderdag plaats in het Dovenontmoetingscentrum SWDA aan de Stadhouderskade 89 te Amsterdam. De avonden duren van 19:30 – 23:30 uur.

Kom lekker schaken! Wij hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij! Wie weet zien we jou binnenkort!

STEUN ONZE CLUB!

Donatie

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Wij willen in het kader van ons 100-jarig jubileum in juni 2021 het 25ste Europees Schaakkampioenschap voor Doven organiseren.

Wij zijn ontzettend blij met elke bijdrage! Wilt u een gift doen? Maakt u die dan over naar bankrekeningnummer NL57INGB0007813411 t.n.v. Penn Amsterdamse Doven Schaakclub, onder vermelding van ‘100 jaar TOG’ en uw naam en e-mailadres.

Advertentie

Wilt u adverteren op onze website? Neem hier voor contact op met de voorzitter Mark Schenk: tog@swda.nl.